We have been made aware of two new exploits that could potentially be abused to ruin the enjoyment of others. While our team investigates and fixes these issues, we will be banning players who abuse the following (in accordance of our game rules, which can be found here: https://forum.deadbydaylight.com/en/discussion/19450/):
- 2+ killers in a match exploit: Abusing bugs to join a public match a second killer
- Legion mend time exploit: Abusing a bug with Filthy Blade and Nasty Blade add-ons to greatly extend mending time

If you witness a player abusing the Legion mend time exploit, please be sure to report them through the in-game report system. There is no need to report the 2+ killers in a match exploit. We have access to data that will allow us to find the players abusing the exploit.

After editting a thread, it said it needed to be approved and I can't find it now

DehitayDehitay Member Posts: 200

I posted a thread about possible SWF balancing and to my knowledge, it posted fine. But as I was rereading it, I noticed some missing punctuation so I tried to edit it and save the changes, but then some notice saying the discussion needed to be approved came up and now I can't find it at all. Any idea what happened? I don't want to type it out again in case whatever approval process goes through and it pops up on its own. But I'm not entirely sure what happened.

Comments

  • powerbatspowerbats Member Posts: 7,037

    It's probably gotten caught by the spam filter, perhaps @MandyTalk or @Peanits can fix it for you.

  • fluffybunnyfluffybunny Member Posts: 1,737

    @Dehitay said:
    I posted a thread about possible SWF balancing and to my knowledge, it posted fine. But as I was rereading it, I noticed some missing punctuation so I tried to edit it and save the changes, but then some notice saying the discussion needed to be approved came up and now I can't find it at all. Any idea what happened? I don't want to type it out again in case whatever approval process goes through and it pops up on its own. But I'm not entirely sure what happened.

    I've had it happen where thread responses had to be reviewed, but never a discussion post itself. I hope it gets fixed for you soon!

  • NuclearBurrito2NuclearBurrito2 Member Posts: 262

    Just had this happen to me. Should I ping a mod?

  • Mockingbird_XMockingbird_X Member Posts: 43

    How long does it usually take for the thread to be reviewed? Mine is under review for about 10 hours now.

  • Saint_UkraineSaint_Ukraine Member Posts: 802

    @Dehitay said:
    I posted a thread about possible SWF balancing and to my knowledge, it posted fine. But as I was rereading it, I noticed some missing punctuation so I tried to edit it and save the changes, but then some notice saying the discussion needed to be approved came up and now I can't find it at all. Any idea what happened? I don't want to type it out again in case whatever approval process goes through and it pops up on its own. But I'm not entirely sure what happened.

    Usually just have to wait at most 24 hours and your post will be back.

Sign In or Register to comment.